KOLLEKTIIV NAISED KÖÖGIS LÄHEB OMA ESIMESELE SUVISELE KONTSERT-RINGREISILE

Naised Köögis

Enne jaanipäeva annab ansambel Naised köögis Eesti kauneimatel suvelavadel üheksa kontserti. Tegu on ansambli esimese suvetuuriga, kus kõlavad laulud peamiselt nende esimeselt, hiljuti Kuldse plaadiga pärjatud debüütalbumilt “See pole ainult sääskede ja siilide öö”. Lisaks lubavad nad kontsertreisil esmakordselt publiku ette tuua mitmed uued lood, mida seni vaid köögis harjutatud.

“Meie laulud on suurest armastusest ja igatsusest, kuid samavõrd on need ka humoorikad ja sotsiaalkriitilised lood, mis toovad esile põhimõttelisi arusaamatusi naiste ja meeste vahel. Need on laulud endast lugupidavale naisele ja suure südamega mehele,” kirjeldavad Naised köögis ühist loomingut, mis on suures osas valminud üksteise köökides koos mõnusalt aega veetes.

“Meie laulude tulised teemad tulevad elust enesest. Keegi meist räägib mõne loo või põrkame ootamatult kokku mingi nähtusega, mis meid kõiki puudutab, ja laulusõnad hakkavadki sündima. Meie lood on lihtsad ja kannavad endas uuemate rahvalaulude meelelaadi, neid saavad kaasa laulda kõik, kes soovivad,” leiavad Naised köögis.

Ansambli liikmed said kokku mõni aasta tagasi, kui kõik neli elasid lähestikku Viljandi vanalinnas. Ansamblis laulavad ja mängivad pilli Sofia Joons, Kristiina Ehin, Katrin Laidre ja Kairi Leivo.

Kontserdid toimuvad:

13.06. Kõue mõisa suvelava
14.06. Viimsi Rannarahva muuseumi õu
15.06. Pärnaõie talu (Elva külje all)
16.06. Lohusalu sadam
17.06. Vihula mõisa suvelava
18.06. Reiu Puhkekeskuse suvelava
19.06. Luunja Roosiaed
20.06. Viljandi Kaevumäe lava
21.06. Varbola maalinn

Pääsmed on tänasest müügil Piletilevis.

1 vastus

  1. 30. mai 2016 @ 17:25

    […] köögis plaanivad enne jaanipäeva anda 9 kontserti üle Eesti kaunitel suvelavadel ning enne pikemale puhkusele minekut astuvad nad üles ka juuli lõpul […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: