KUULA! LAULJATAR M A R I S TULI VÄLJA KEVADISELT VÄRSKE DEBÜÜTSINGLIGA

Maris "Sinuga"

Lauljatar M A R I S ilmutas oma esimese singli “Sinuga”, mis räägib sisemiselt suureks sirgumisest. Loo sõnade ning viisi autoriks on lauljanna ise.

Maris on jõudnud sellesse hetke, kus on valmis võtma eest kõik maskid, et kohtuda oma tulevaste kuulajatega. Singel “Sinuga” on lauljatari sõnul teda ennast hästi kirjeldav sissejuhatus. “Minu tekstid on tihti põimitud loodusromantiliste metafooridega, mille alatoonides hõljub unistavalt helge mõttelend,” kirjeldab Maris. Uus singel räägib sisemiselt suureks sirgumisest. “Ilusad suhted iseenda ja teistega on alati kantud armastusest,” usub noor laulja.

“Minu muusika – need on minu elu, minu mõtted, minu tunded läbi minu silmade,” kinnitab Maris Aljaste. Tütarlapselt on tulevikus oodata veel palju uut ja põnevat, mis tema publikut kindlasti kikivarvul hoiab.

Lauljatar Facebookis, SoundCloudis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.