MARI JÜRJENS ESITLEB OMA UUT ALBUMIT “27” TARTUS, TALLINNAS JA VILJANDIS

Mari Jürjens

Lauljatar Mari Jürjens on jõudnud oma kolmanda täispika albumini. “27” on küll Mari JÜRJENSi debüütalbum, aga Mari POKINENi nime kandnud artisti kolmas kauamängiv. “22” (2010) ja “Maa saab taevani” (2013) saavad omale väikevenna ning sel puhul on Mari astumas sõpradega maikuu viimastel päevadel rõõmsalt lavalaudadele.

“Minu kolmas sooloalbum on osa minu viimasest eluperioodist, mil olen end avastanud seismas kusagil vahepeal – lapsepõlve ja suureks kasvamise vahel. Aga see pole selge. Sest ma ei tea, millal lapsepõlv lõppeb? Ja millal kasvatakse suureks? Mulle on antud võimalus avastada seda maailma justkui päris otsast peale. Ja võibolla ei lõppegi lapsepõlv siis kunagi ära. Ja võibolla olen ma alati suur olnud,” ütleb Mari ise ning kutsub kõiki kolmele plaadiesitluskontserdile Tallinnas, Tartus ja Viljandis.

Mariga musitseerivad plaadil ja kontsertidel Sten-Olle Moldau (kitarr), Aivar Surva (klaver) ja Tanel Kadalipp (kontrabass).

26. mai kell 19:00 – TARTU Athena keskus
27. mai kell 19:00 – TALLINN Vaba lava black box
29. mai kell 19:00 – VILJANDI Pärimusmuusika Aida suur saal

Piletid müügil Piletilevis ja tund enne algust kohapeal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.