A3 AVALDAS SINGLI “IGATSUS”

A3

Noortebänd A3, kes tuli jaanuaris välja lauluga “Ahvileivapuu”, avaldas uue laulu “Igatsus”.

A3 on noortebänd, kes tegutseb alates jaanuarist uues koosseisus. Bändiga on liitunud Fred Rõigas, kes on tuntud vokaalansamblist Greip ning Sander Aasaväli, kes on konkursi Noortebänd 2015 võitnud bändi Abandoned Elysium trummar.

Loo viisi ja sõnade autoriks on bändi klahvi-ja laulumees Fred Rõigas, kes aasta tagasi elas Austraalias, kust sai laul “Igatsus” alguse. Loo ajendiks oli 45-kraadine kuumus, mis oli kohati talumatu ja sellistel hetkedel hakkab eestlane automaatselt igatsema külma ja lund.

Algselt oli sõnadeks: “Kas tead, kui hea võib olla lumi, kui läbi aasta kestab suvi”.

Kuna Eesti inimestel oleks seda raske mõista, siis sai see rida asendatud: “Kas tead, kui hea on suvetuul, kui pikaks venib talvekuu”.

Lõplik variant sündis koostöös Johannes Lõhmusega RoundSound stuudios.

Laul “Igatsus” räägib sellest, et inimene saab oma kõigi viie meelega igatseda nagu näiteks maitsvat toitu, head lõhna, mõnusat muusikat, mõnd tunnet või hoopis kedagi lähedast. Kõike, mida on elus juba eelnevalt kogetud ja mida parasjagu on vähe või üldsegi mitte.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.