VAL TVOAR MÜRISTAB UUE SINGLIGA NAGU HOMSET POLEKS

Val Tvoar

The Suni ridades kitarri mängiv muusik Tarvo Valm pulbitseb uuest muusikast kui kevadine allikas ning läheb uue looga aina lähemale metal-juurtele.

Uus lugu “There’s No Tomorrow” lööb algusest lõpuni oma jõulisusega. See tõestab, et Val Tvoari 11. aprillil ilmuva kaheosalise LP esimene osa “In light you belive” on energiast pulbitsev metalne valguskera, mis sööstab ürgsete vokaalide ja kitarrihelide saatel kodumaisesse muusikataevasse.

Val Tvoari LP teine osa “… but in Darkness You Dwell” ilmub sel sügisel. Inspireeritud Los Angeleses elamisest ning seda toetamas Tarvo Valmi kitarrikäsitlemise meisterlikkus, tuleb igast loost kuuldavale Kyuss ja Fu Manchu mõjutustega leegitsev heli, mis köidab kuulajat iga noodiga.

Uus singel, nagu ka eelmisel aastal avaldatud EP “Into The Unknown”, presenteerib Tarvo Valmi muusikalist võimekust selle mitmekülgseimas mõttes – kõik instrumendid ja vokaalid on Val Tvoari looja ise sisse mänginud laulnud ning meisterlikult viimistletud RoundSound stuudios.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.