RISTO VÜRST ON TAAS ANSAMBLI PÕHJA-TALLINN LIIGE

Risto Vürst

Eelmisel nädalal avaldasid räpparid Wild Disease (kodanikunimega Jaanus Saks) ja Fate (Risto Vürst) ühise loo nimega “Kui sajab, siis kallab” ning see oli vaid avapauguks uudisele, et viimane neist on tagasi kollektiivi Põhja-Tallinn ridades.

“Risto Vürst on pundis tagasi. Oleme tasapisi uut muusikat temaga koos teinud juba eelmisest aastast saadik, aga ametlikult on ta tagasi märtsi algusest ja koos ka mõned kontserdid juba tehtud,” kommenteeris räpikollektiiv täna MuusikaPlaneedile.

Risto lahkus bändist 2014. aasta suve lõpus, kommenteerides ajakirjale Kroonika: “See otsus tuli pärast pikka, suve läbi kestnud kaalumist. Otsustasin, et pean oma tegemistega jätkama. Lahku läksime sõpradena.”

Peale pooleteistaastast pausi on ta niisiis jälle Põhja-Tallinnas, kuhu kuuluvad nüüd: Wild Disease aka Jaanus Saks, Kerli Kivilaan, Fate aka Risto Vürst, Mini aka Kaspar Raudkivi, Meelik Samel, Robert Loigom ja Eric Kammiste.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.