ANS. ANDUR PEAB SÜNNIPÄEVA JA ESITLEB DOKFILMI “TÄISMÄNG”

ansandur1

Sel laupäeval, 27. veebruaril peab indie-nelik Ans. Andur Paides Wabalinna majas oma 14. sünnipäeva. Sel pidulikul puhul esitletakse Madis Kirsi verivärsket dokfilmi “Täismäng”, mis vaatleb bändi tegemisi kahe aasta jooksul, mil valmis nende viimane LP “Öine bingo”.

"Öine bingo"Režissööri ja bändiliikme Madis Kirsi sõnul on filmimine teda juba mitu aastat huvitanud ning kuna Anduri viimase albumi tegemise ajal lasi ta samuti kaameral korralikul hulgal suriseda, sai sellest kokku väga palju materjali, millest tekkiski mõte seda ka sõprade ja tuttavatega jagada. “Nüüd tuleb välja, et filmi tahab vaadata veel inimesi väljaspool minu tutvusringkonda,” lisab Kirss.

Filmis võib näha palju salvestamise, produtseerimise ja naljategemise kaadreid ning intervjuusid albumiga seotud inimestega. Kirss lubab, et nalja saab rohkem kui nuttu.

Kuigi film annab mittekohalikele hea võimaluse võtta ette sõit Paidesse, käivad läbirääkimised ka paari Tallinna ja Tartu kinoga, niisiis on “Täismängu” lootus näha ka neil, kes laupäeval üritusele kohale ei jõua.

Linastusele järgneb sünnipäevapidu, kus mängivad oma lemmikuid otseloomulikult Ans. Anduri liikmed.

Üritus Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.