MIS ON SAANUD KORDUMATUST BLUESTOCKINGUST?

Bluestocking

Kodumaisel muusikamaastikul on praegu kuumaks teemaks Eesti Laulu konkurss ning juba järgmisel laupäeval selgub, kes esindab Eestit tänavusel Eurovisiooni lauluvõistlusel. MuusikaPlaneet võttis aga ühendust konkursi eelmise aasta poolfinalisti Maria Soikoneniga, et küsida, mis on saanud ansamblist Bluestocking.

Mäletatavasti esitas Bluestocking 2015. aasta Eesti Laulu poolfinaalis Maria kirjutatud loo “Kordumatu”.

Meeldetuletuseks:

Eelmise aasta augustis ilmus ka Bluestockingu teine singel “Taevas tehtud me (L’amour toujours)”, kuid peale seda on olnud vaikus.

Bluestocking

Maria Soikonen vastas MuusikaPlaneedi päringule, et hetkel on küll paus, aga kindlasti tuleb midagi veel. “Ma arvan, et kui tuleb, siis tuleb isegi palju. Mõtteid on palju, aga ei olnud aega nendega tegelemiseks,” kirjutas ta.

“See aasta oli esimene kord 18-19 aasta jooksul, mil ma oma eurolaulu ei esitanud. Aitasin oma kolleegi Mustafa Soysali tema looga, mis paraku edasi ei saanud…

Mustafa Soysal on pärit Türgist ja õpib Tallinnas doktorantuuris. Vabal ajal tegeleb ta lugude kirjutamisega.

Nädal pärast 02.11.2015 (Eesti Laulu lugude esitamise tähtaeg) aga tuli mu ellu midagi muud, mida olin samuti 18 aastat oodanud. Võimalik, et laulu mitte esitamine sellel aastal oli märgilise tähendusega 🙂 Sulgub uks – avaneb uus 🙂 ”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.