HENDRIK SAL-SALLER ALUSTAB 50. SÜNNIPÄEVA KONTSERTIDEGA

intervjuu5

Juba kuu aega tagasi väljamüüdud Hendrik Sal-Salleri sünnipäevakontsertsarjale “Intervjuu Iseendaga” antakse koos Smilersiga start täna Viljandi pärimusmuusika Aidas.

“On väga meelitav, et asjad selliselt on läinud. Oleksime väga tahtnud lisakontserdid teha kohe veebruaris aga kahjuks ei leidnud selleks sobivat aega ning pidime need plaanima novembrikuusse. Samas võibolla ongi lahe ka sünnipäeva-aasta lõppu pidulikult tähistada,” rääkis 23-aastase Smilersi solist Hendrik Sal-Saller. “Igaljuhul plaanime mõnusaid ja meeleolukaid õhtuid ning kellega ei kohtu nüüd, siis loodetavasti novembris,” lisas ta.

Kontsertsarja finaal toimub Nordea kontserdimajas pühapäeval, 14. veebruaril. Igas kontserdimajas on avatud ainulaadne pop-up kokteilibaar, kus saab maitsta Smilersi lauludest inspireeritud erikokteile. Päraste kontserte annavad Hendrik Sal-Saller ja Smilers autogramme ning lisaks sellele saab kohapeal Hendrikule ja Smilersile edastada õnnesoove külalisteraamatusse.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.