KUULA: TIM BLUZ “BANG”

timbluzbang

Eesti moedisainer ja seltskonnategelane Tim BLUZ on saanud valmis uue loo pealkirjaga “BANG”.

Tim BLUZ’i kommentaar: “”BANG” on teine singel minu tulevaselt mixtape’ilt. Lugu on hästi vabameelne, upbeat ja kaasahaarav. Sisust rääkides on see tegelikult mu eelmise singli “Cola” loogiline järg.

Viimasel ajal mulle tundub, et inimesed mängivad liiga palju, moondavad end kellekski teiseks, kardavad oma tundeid näidata. Ma usun, et me peame peatuma, juurdlema, tuletama mis on elus tähtis ja üldiselt väärtustama mis meil on ja teistesse hästi suhtuma. Eriti nüüdisajal.

Veel ma tahtsin näidata, et kui sul on mingi passioon, kui sa tegeled sellega, millesse usud, siis võib kõike saavutada! Sõna “võimatu” on täitsa ekslik, ei ole võimatuid asju, on laiskus. Samuti bitchid ei usaldanud, et ma kunagi võin lugu kirjutada, albumit salvestada, kollektsiooni luua jne, aga huvitav kuidas asjad muutuvad ajaga.”

Samal teemal: Saage tuttavaks: Tim Bluz! (01/10/15)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.