16-AASTANE ANDEKAS MUUSIK FREDERIK KOGUB PLAADI JAOKS HOOGU

frederik5

Frederik Küüts on 16-aastane laulja/kitarrist/laulukirjutaja Pärnumaalt, kes on vaatamata oma noorele eale muusikat kirjutanud juba aastaid. Selle aasta juulis enda esimese ametliku singli “Not Today” (mis troonis kolm nädalat MuusikaPlaneedi TOP 10 tabelit) avaldanud noormees on valmistamas albumit ja kogub selleks toetust keskkonnas Hooandja.

Debüüt EP pealkirjaks saab “Lights & Lies” ning plaat avaldatakse uue aasta alguses. Kogutud summa läheb salvestuse ja trükikulude katteks. Albumil teevad kaasa Frederiku head sõbrad Karl Birnbaum, Erko Niit, Johannes Eriste, Marek Talts, Martin Mänd ja Laura Junson.

Anna hoogu siin.

Frederik Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.