RÄPPAR ROBERT LÕVI AVALDAS OMA ESIMESE VIDEOSINGLI

robertlõvi4

Eesti muusikamaastiku uus tulija Robert Lõvi avaldas äsja oma kolmanda singli “Suured soovid” ning sellega koos ka oma esimese muusikavideo. Robert Lõvi on artist, kes julgeb nii räppida kui laulda. Tema uue loo sõnum paneb kuulaja mõtlema õnne ja väärtuste üle.

Robert Lõvi uhiuus singel “Suured soovid” on selle aasta algul Eesti muusikamaastikule kerkinud artisti kolmas avaldatud lugu. Värske singel ilmus koos videoga, kus vastandatakse tormilist elutempot rahuliku kulgemise ning materiaalseid väärtusi perekonna tähtsusega. “Suured soovid” tekitab kuulajas küsimuse, kas minu praegune elu ja elutempo teevad mind tegelikult õnnelikuks.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.