KUULA REKETI ESIMEST SINGLIT UUELT PLAADILT

ReketReketi eelmine album “Kajapark” ilmus 2008. aastal, kuid nüüd on uut materjali oodata – 23. novembril ilmub tema uus plaat “Tuule tee”, millelt jõudis avalikkuse ette ka esimene singel “Head teed”.

Reket ehk Tom-Olaf Urb on Eesti räppar, kellest ei olnud pikki aastaid midagi kuulda, kuid kes pälvis suurt tähelepanu 2014. aasta lõpus ilmunud singliga “Võit”, mis jõudis isegi Raadio 2 “Eesti parim hip-hop lugu” edetabelis kaheksandale kohale. Lisaks lõi ta kaasa ka Genka & Paul Oja remix-versioonis loost “Kõik”.

23. novembril ilmub aga uus album, millelt jõudis avalikkuse ette esimene singel “Head teed”, kus lööb lisaks Reketile kaasa Robert Linna. Loo on produtseerinud DJ Critikal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.