OTT LEPLAND AVALDAS SINGLI “HINGESUGULANE”

Ott Lepland

Laulja Ott Lepland avaldas täna uue singli maikuus ilmunud albumilt “Siinpoolne”. Värske lugu kannab nime “Hingesugulane”.

“”Hingesugulane” on laul kellestki, kelle olemasolu sinu elus on täiesti iseenesest mõistetav, ükskõik, kui kaugel te parasjagu teineteisest ka ei ole. Me kõik oleme siin elus alati otsimas midagi – olgu see õnn, rahu, sõprus või midagi kolmandat. Leides siin elus oma hingesugulase, oleme leidnud palju rohkemat kui kõik muu siin elus kunagi olla ehk saaks,” rääkis Lepland oma uuest loost.

Oma värskeimat singlit esitleb Lepland juba täna õhtul kõikidele soovijatele avatud esitluskontserdil baar-restoranis Chicago, kus Ott ning teda saatev kitarrist Kristjan Kaasik kannavad ette nii uue singli albumilt “Siinpoolne” kui ka loomingut Oti varasemast repertuaarist.

Erikülalisena astub laval üles ka Gertu Pabbo, kellega koos asub Ott detsembrikuus ka kirikukontsertide ringreisile.

Kontsert algab täna kell 21:00.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.