WILD DISEASE’I JA INESE SINGEL “TALLINN” SAI MUUSIKAVIDEO

Ines ja Wild Disease

Ansambli Põhja-Tallinn räppar Wild Disease ja lauljatar Eda-Ines Etti avaldasid muusikavideo sel kuul ilmunud singlile “Tallinn”.

“Ma mõtlesin selle peale, mis ma saavutanud olen räpiga just siin Tallinnas. Natuke selle peale, mida me iga päev enda ümber tegelikult näeme ja ka natuke seda, mis tegelikult paljudel nägemata jääb aga nad teavad, et see on olemas,” ütleb Wild Disease, kodanikunimega Jaanus Saks, kes kirjutas loole sõnad. “See laul kannab endas postiivset sõnumit, et pole olemas unistust, mida on võimatu saavutada. Kui pealehakkamist on piisavalt, siis on kõik teed avatud.”

“Värskendav on aeg-ajalt astuda oma tavapärasest muusikast pisut teistmoodi mängumaale, mida räpp-muusika minu jaoks kahtlemata on. Koostöö Jaanusega sujus kenasti ja soovin talle tuult tiibadesse tema tegemistes,” lisab Eda-Ines.

Põhjus, mis Jaanus koostöö ettepaneku just Eda-Inesele tegi, on lihtne. “See oli minu üks lapsepõlve unistus, et kunagi Eda-Inesega koos laulda.”

Rääkides laulust “Tallinn” lähemalt, tõdeb Jaanus, et loo eesmärgiks ei ole linna ülistada, vaid pigem anda edasi sõnum, et Tallinna väravad on avatud kõigile. “Ma olen siin sündinud, üles kasvanud, elanud ja näinud Tallinna arengut ja võimaluste avanemist NSV Liidust alates kuni tänaseni välja. See, kuidas Tallinn on arenenud, on märkimisväärne ja mina armastan seda linna täpselt sellisena, nagu ta on,” ütleb Jaanus, kes sai loo kirjutamisel inspiratsiooni ka Jay-Z ning Alicia Keys’i loost “Empire State of Mind”.

Ardi Kaljuvee, kes tegi loole tausta, tõdeb, et koostöö Jaanuse ja Eda-Inesega sujus väga ladusalt ning inspireerivalt. “Jaanusega koostöös on see meil juba teine lugu ja ma usun, et meie koostöö jätkub ka tulevikus. Ta on alati hingega asja juures ja üdini positiivne ning andekas inimene. Eda-Inese kohta jätkub mul samuti vaid häid sõnu. Ta on ääretult professionaalne ja see, kuidas ta stuudios katsetab ja improviseerib ning loo viisile oma häälega erinevaid varjundeid annab, on väga põnev kuulata,” nendib Ardi.

“See on väidetavalt Eesti esimene video, mis on filmitud 4K formaadis,” mainib Jaanus Saks sotsiaalmeedias. “Ise olen metsikult õnnelik ja rahul tulemusega. Loodan, et teie ka.”

Mehe eelmine singel “Tõusen” koos Uku Suvistega tuli välja juunis. Ukut näeb vilksamisi ka uues klipis.

Inese viimane oma singel “Põlen sinu ees” ilmus kümme kuud tagasi – novembris 2014. Peale seda on lauljatar osalenud Genka/Paul Oja videos “Kõik (remix)” (avalikustati selle aasta mais) ja vilksatanud läbi Trafficu klipis “Sekundiga” (juulis).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.