DEMIE KIRJUTAB OMA UUES BLOGIS, KUIDAS SÜNDIS EPP KÕIVU EELMISE AASTA HITTLOO “LINN ON MINU” REMIKS

Demie

DJ ja produtsent Demie ehk Raimo Ugast on hakanud blogi pidama ning kirjutab oma esimeses postituses põhjalikult sellest, kuidas valmis Epp Kõivu 2014. aasta hittloo “Linn on minu” remiks.

Katkend postitusest:

“Nokitsesin oma Mustamäe paneelmaja neljanda korruse üürikorteris peale tööd ja nädalavahetustel ühe tausta kallal, tahtsin teha midagi positiivset, mis endal ja kõigil teistel tuju tõstaks. Träkk oli suhteliselt valmis, puudu oli ainult üks “pisike” detail….. jep, vokaal!

Täiesti juhuslikult sattusin lugema, et Luuludel on valminud album, kus kaasa teeb ka Epp Kõiv. Kuna ma olen varasemast ajast juba Epu ühte laulu remiksinud (jah, väga paljud ei tea, et see ei ole meie esimene “koostöö”), siis tekkis automaatselt huvi, et mis värk on. Kuulasin järjest SoundCloudist nende lugusid ja “Linn on minu” tekitas kohe tunde, et “this is it!”. Teadsin, et pean selle vokaali sealt saama. Kaarel Rundu on kirjutanud lihtsalt nii head sõnad ja muidugi Epu hüpnootiline hääl. Kuidagi klikkis ära, et sellest saaks väga mõnusa asja teha.

Olin juba pikemat aega mõlgutanud mõtteid, kuidas dnb (drum’n’bass) muusikat laiemale avalikkusele tutvustada. Ja see tundus võimalusena, mida ei saa kasutamata jätta.”

Kuidas Demie Epp Kõivuga ühendust võttis ning mis edasi sai, saab juba lähemalt lugeda Demie blogist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.