TANEL PADAR & THE SUN’IL SAI VALMIS VIDEOSINGEL “TORMID JA TÕUSUVEED”

Tanel Padar & The Sun

Täna pärastlõunal avaldas ansambel Tanel Padar & The Sun oma uue singli “Tormid ja tõusuveed”. Singli esitlus toimub homme Kultuurikatla aias PADA.

“”Tormid ja tõusuveed” ilmestab kenasti, kuidas elus kõik suured mured lahenduse leiavad. Nagu ka elus, ületatakse selles loos mängleva kerglusega võimsad laineharjad, mida elumeri on meile ette heitnud,” rääkis The Sun’i kitarrist Tarvo Valm.

Tanel Padar & The Sun "Tormid ja tõusuveed"Lugu “Tormid ja tõusuveed” sai alguse sel talvel Endla talus aset leidnud bändi loomelaagris ning sai väärika koha sel suvel ilmunud Tanel Padar & The Suni kauamängival “Ma näen sind”. “Selles loos on ühendatud palju vastandlikke meeleolusid. Siin on muretuna näiv salm ning igatsev ja voolav refrään,” lisas The Suni basskitarrist Danel Pandre.

Bändi solisti Tanel Padari hinnangul on “Tormid ja tõusuveed” videosse kokku koondatud killukesed suvisest Eestimaast, mil The Sun kohtus toredate inimestega ning tegi nendega koos mõnusat muusikat. Video on valminud režissöör Tarvo Möldri käe all, operaatoriteks on Margus Malm ja Mihkel Uba.

Singli “Tormid ja tõusuveed” esitlus toimub homme, 10. septembril Kultuurikatla aias PADA, kus Tanel Padar & The Sun mängib teile sel suvel viimast korda õrnalt ja õues bändi akustilisel kontserdil “Veidi valjem kui vaikus”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.