EWERT AND THE TWO DRAGONS ANNAB EESTIS KAKS KONTSERTI

Ewert And The Two Dragons

Sel kuul annab ansambel Ewert and The Two Dragons Eestis kaks kontserti.

Ewert and The Two Dragons "Circles"Ewert and The Two Dragons on pärast värskeima albumi “Circles” ilmumist tuuritanud nii Põhja-Ameerikas kui ka Euroopas ning esinenud klubides ja suurtel festivalidel. Hetkel on draakonid Hollandis, kus antakse sel nädalavahetusel kolm kontserti.

Suve üheks meeldejäävaimaks hetkeks võib kindlasti pidada esinemist Positivus festivalil, kus astuti üles üle 10 000-pealise publiku ees. Uue albumi lood on kogunud striiminguplatvormil Spotify üle miljoni kuulamise ning saanud palju positiivset tagasidet.

Kevadel esitleti albumit “Circles” Tallinnas ja Pärnus, nüüd jõuab kätte Tartu ning Viljandi kord. “Meil on hea meel, et saame esimest korda Viljandis üles astuda ning jõuame üle mitme aasta tagasi Tartusse. Need saavad kindlasti olema kaks väga erilist õhtut,” sõnas bändi solist Ewert Sundja.

Ewert and The Two Dragons esineb 16. septembril Viljandis, pärimusmuusika Aidas ning 18. septembril Tartus, Genialistide klubis. Pääsmed müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.