TRAFFICU “SEKUNDIGA” TÕUSIS 2015. AASTA EESTI MUUSIKAVIDEOTE EDETABELIS KOLMANDAKS

Traffic Ansambli Traffic muusikavideo laulule “Sekundiga” on pea 289 000 vaatamisega YouTube’is tõusnud 2015. aasta Eesti muusikavideote tabelis kolmandale kohale.

Kui eelmisel esmaspäeval reastasime 2015. aasta vaadatumate kodumaiste muusikaklippide TOP 20-ne, oli “Sekundiga” seal neljandal positsioonil. Vahepeal on YouTube’is lisandnud üle 42 000 vaatamise ja pronksmedal on nüüd käes.

Vaido “Draamaqueen”, mis veel nädal aega tagasi kolmas oli, on kukkunud viiendaks, sest lisaks Trafficule möödus temast Bennexi, Loudi ja Jenny video “Võta vabalt”.

Võrreldes eelmise esmaspäevaga on TOP 20-s positsiooni parandanud ka NOËP-i “Move” (enne #12, nüüd 11-s), Tommy Cashi “Prorapsuperstar” (enne #14, nüüd 13-s) ja Getter Jaani “Lootuste tänaval” (19. positsioonilt 17-ndaks).

Tanel Padar & The Sun’i videol “Õnne valem” täitus 100 000 vaatamist.

YouTube’is on 2015. aastal avaldatud Eesti muusikavideotest kõige enam vaadatud Elina Borni ja Stig Rästa klippi “Goodbye to Yesterday”. Järgneb Genka & Paul Oja feat. Suur Papa, Metsakutsu, Reket, Beebilõust, Ines “Kõik (Remix)” ning kolmandalt kohalt leiame Trafficu “Sekundiga”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.