JÜRI POOTSMANN LOODAB VARSTI UUE LAULU AVALDADA

Jüri Pootsmann

Mai lõpus Eesti kuuendaks superstaariks kroonitud Jüri Pootsmann (21) ütles intervjuus raadiole Elmar, et loodab väga varsti anda välja oma teise singli, mida ta on käinud juba sisse laulmas.

Singli ilmumise kuupäeva ei ole veel paika pandud, rääkis Jüri, kellel algab reedel kontserttuur koos superstaarisaate esimese võitja Birgit Sarrapiga (endine Õigemeel, 26).

Birgit ja JüriKontserttuuri kohta paljastas Pootsmann, et esitab seal lisaks debüütsinglile “Torm” ka oma lemmikartistide loomingut – näiteks ühe Amy Winehouse’i loo. Loomulikult ei puudu saates “Eesti otsib superstaari” esitatud palad. Samuti mainis Jüri, et koos Birgitiga tuleb esitusele Jaan Tätte kirjutatud lugu “Tuulevaiksel ööl”.

“Tuleb väga armas tuur,” märkis Jüri.

Pootsmann on varem avaldanud, et tema debüütalbum jõuab poelettidele tõenäoliselt novembri alguses. Selle esiksingel “Torm” juhtis viiel korral raadio Elmar edetabelit ning kahel korral raadio Kadi pingerivi. Raadios Uuno saavutas laul seitsmenda ja Sky Plusis 11. koha. Spotify’s kuulati lugu avanädalal 26 247 korda, mis tähendab, et tegemist on striimituima eesti looga Spotify eesti kasutajate hulgas, loo ilmumise esimese nädala arvestuses.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.