ANSAMBEL THE SOUND AVALDAS SINGLI SUVISEST ÖÖST

The Sound

Bändi teine singel “Suveöös” räägib lühikese suve meeldejäävatest hetkedest.

“Kui palju on meil tegelikult aega puhata, ringi seigelda ja suve nautida? Kui sellele mõelda, märkame, kui vähe sellist aega tegelikult on. Kuid just see teeb need harva juhtuvad olukorrad aina erilisemateks. Usun, et kõigile jääb meelde vähemalt üks suvepäev, õhtu või öö, mil on midagi erilist toimunud,” kirjeldas The Soundi solist Steven Kopliste uue singli inspiratsiooniallikat.

“Suveöös” tekkis lihtsast mõttest – teha hea ja lihtne suvelugu. Esialgu valmis lugu solistil üksi kitarri mängides, kuid hiljem otsustas The Sound teha sellest loo terve bändiga. Singli valmimises osales ka tuntud sõnadekirjutaja Aapo Ilves, kes on ka selle loo lüürika autor. Loo miksi ja masterduse autor on Kristo Kotkas.

Tegemist on kaks ja pool aastat tegutsenud The Soundi teise singliga. Bänd on oma ajaloo jooksul esinenud ühel laval ka näiteks Smilersi, Ott Leplandi, Vallatute Vestide ja Shanoniga.

Ansambli esimene singel “Ideaalne päev” sai selle aasta esimese Raadio 2 “Nädala demo” tiitli.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.