GERTU PABBO AVALIKUSTAS OTT LEPLANDIGA KOOSTÖÖS VALMINUD DEBÜÜTSINGLI

Gertu Pabbo

Kevadel saates “Eesti Otsib Superstaari” teise koha võitnud noor lauljatar Gertu Pabbo avalikustas oma debüütsingli. Lugu, mille autoriks on tuntud Eesti laulja ning kunagi samuti staarisaatest läbi käinud Ott Lepland, kannab pealkirja “Ei ma ootama jää”.

“Jälgisin Gertu tegemisi vaikselt ka saate ajal,” rääkis Ott Lepland. “Nägin temas lisaks meeldivale inimesele ka väga võimekat ja hea häälematerjaliga lauljatari. Sellele sisetundele tuginedes kirjutasin Gertule loo, mida praegu teie kuulete. Olen täiesti kindel, et Eesti inimesed võtavad Gertu veelgi rohkem omaks ning tean, et ühel päeval särab ta samas kohas, kus täna Maarja, Ines ja teised Eesti armastatud noorema põlve naislauljad,” lausus Lepland.

Gertu Pabbo hinnangul on Ott Lepland tohutult andekas laulja ja laulukirjutaja. “Kui minuga võeti ühendust, et Ott on kirjutanud mulle ühe loo, olin tegelikult tagasihoidlikult öeldes üliõnnelik ja üllatunud. Mulle on alati Oti looming väga-väga meeldinud ning teadsin koheselt, et ka antud lugu saab mulle väga meeldima. Ma usun, et paremat esimest singlit ja selle sünnilugu poleks ma isegi osanud loota ja oodata. Olen lõpptulemusega väga rahul ja laul kõlab täpselt nii, nagu ma seda ette kujutasin. Olen Otile siiralt tänulik selle suurepärase loo eest ja loodan, et see meeldib kuulajatele sama palju, kui see meeldib mulle,” kirjeldas enda emotsioone “Eesti Otsib Superstaari” teise kohaga lõpetanud noor lauljatar.

Kuula laulu siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.