KELLAWÄRK TAASELUSTAS LEGENDAARSE GENIALISTIDE HITI

Kellawärk

Eesti muusikamaastikule on tekkinud põnev ansambel nimega KELLAWÄRK, mille liikmed üllatavad huvitava instrumentide kooslusega. Esindatud on klassikalised pillid, mis on varustatud tänapäeva tehniliste vahenditega, elektri-tšello ning koosluse elektro-akustilise kõlapildiga imehästi haakuv cajón, mida eestikeeles kutsutakse ka “banaanikastiks”.

Oma esimese instrumentaalse stuudio-video tegi Kellawärk legendaarsest Genialistide hitist “Leekiv armastus”, mis sai tuntuks filmist “Vanad ja kobedad saavad jalad alla”. Lähiajal soovib ansambel välja tulla ka omaloominguga, mis hetkel on valmimisjärgus.

Koosseisu kuuluvad: Reigo Ahven – löökpillid; Andres Kungla – kontrabass; Andreas Lend – tšello; Villu Vihermäe – elektritšello.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.