LAULJATAR KETLIN SULLI LÕI OMA VERSIOONI NARGIZ ZAKIROVA LAULUST

Ketlin Sulli

Lauljatar Ketlin Sulli andis välja uue singli “Ma pole su oma”, mille originaali esitaja on tuntud Vene artist Nargiz Zakirova. Video loole tegi Ketlini kallim Tarmo, kes on tuntud ka räppar Homeboyna.

“Kuulsin telerist esimest korda lugu “Я не твоя!” ja see hakkas mulle nii tohutult meeldima, et mõtlesin: miks mitte seda eesti keeles esitada?” räägib lauljatar. “Nii saigi sõnad ja siis juba lugu Lauri Siskaga ära tehtud.”

Ketlin saatis loo ka Nargizile, too kiitis selle heaks ja jagas ka oma kontol. “Nargiz ise kiitis nii lugu kui mu häält ja ma olen tõsiselt uhke, et nii hea ja võimas laulja seda ütles,” rõõmustab lauljatar.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.