KUULA MIKK MÄE SINGLIT “LÕKKE ÄÄRES”

Mikk MäeSuperstaari saatest tuule tiibadesse saanud Mikk Mäe on valmis saanud oma esimese singliga “Lõkke ääres”, mille muusika autoriks on Hendrik Sal-Saller ja teksti kirjutas Berit Sal-Saller. Laul on salvestatud Sinusoid ja Vaakum stuudiotes koostöös Eesti parimate muusikutega. Loo produtsendiks on Tomi Rahula.

“Kogu see mõte, et lõpuks ongi väljas esimene singel on peadpööritav, asi on nii kiiresti käima läinud ja mul on siiralt hea meel. Lugu on väga mõnusa positiivse ja suvise alatooniga ning ka väga meeldejääv,” sõnas Mikk Mäe. “Pean tunnistama, et mul on vedanud inimestega, kes mind sel teekonnal toetavad ning kellega mul on au koostööd teha,” lisas laulja.

Mikk Mäe uus singel “Lõkke ääres” on esmakordselt live-kontserdil esitamisel 11. juulil Saaremaa Rannapeol.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.