KUULA! RÄPPAR INGMAR GAILIT AVALDAS OMA UUE SINGLI KOOS AVOID DAVE’IGA

Ingmar Gailit

Pärnu räppar Ingmar Gailit, kes tutvustas end selle aasta alguses Eesti muusikamaastikule singliga “Underdog”, on jõudnud järgmise helilise verstapostini.

Eile, 7. juunil avaldas Pärnu räppar oma uue hiti “Kroonijuveel”, kus võimsa refrääniga annab loole vunki juurde Avoid Dave ehk kodanikunimega Taavi Paomets ning instrumantaalse poole eest vastutas Heldur Maripuu ning saksofonimängija Carl Tuulik. Loo on mixinud Bert Prikenfeld aka DJ Critikal. Masteri eest vastutab Tanel Roovik.

Kui oma esimeses singlis jagas Gailit maad Jumala ja Saatanaga, siis “Kroonijuveel” on sama lihvitud ja meeleolukas kui loo nimi. Räppar ulatab sõbrakäe, et julgeksime kaotuseid vastu võtta ning nendega toime tulla. Kõik kahtlevad – isegi võitjad. Igaühel on unistused ja oma tee, kus ette tulevatest takistustest aitavad üle õiged inimesed ja enesusk.

Eesolev suvi on Pärnu räppari jaoks teguderohke. Gailitit ootavad ees mitmed kontsertid üle Eesti ning käimas on ka debüütalbumi “Momentum” salvestamine, mida saab kõigi eelduste kohaselt kuulda juba sügisel.

Rohkem infot Ingmar Gailiti tegemiste kohta leiate Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.