KUULA, KUIDAS KÕLAB AIRI VIPULKUMAR KANSARI & ANS. KAISUKARU “SPORDILEELO”

Airi Vipulkumar Kansar

Airi Vipulkumar Kansar avalikustas ansambliga Kaisukaru loo “Spordileelo”, mille autor on Peeter Thomson.

Airi kommenteeris lugu MuusikaPlaneedile järgmiselt:

“Mulle helistas Peeter Thomson, pakkus laulda laulu spordileelode konkursi jaoks, kust siis lõpuks valitakse üks välja ja see hakkab kõlama spordiüritustel. Ma ei tea, millal ja kus see täpselt valitakse, aga laulsin ta sisse ja nüüd sain laulu meilile ning avalikustasin ka teiste jaoks. 🙂

Peeter Thomsoniga olen elus 2 korda kokku puutunud, mõlemal korral, kui ta mulle laulu pakkus ja ma selle sisse laulsin. Kaisukaru on tema ansambel, kes mängis sisse muusikalise osa. 🙂 “

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.