KUULA MEISTERJAANI LUGU “BAMBUSEST LAEV”

Meisterjaan

Jaan Tätte juunior ehk meisterjaan avalikustas järjekordse singli oma peatselt ilmuvalt albumilt “Ilusad illusioonid”.

MeisterjaanMuusik kirjutab pala “Bambusest laev” kohta SoundCloudis järgmist: “See lugu on inspireeritud tundest, kui ma Lõuna-Hiinas pärast paari nurjunud katset olin edukalt valmis meisterdanud oma esimese bambusest parmupilli ja seda esimest korda mängisin. Mõtlesin, et sarnast tunnet võis tunda mõni asiaat juba rohkem kui 4000 aastat tagasi. Igaüks, kellel on natuke viitsimist ja ligipääs bambusele (tänapäeval võib bambuse asemel ka näiteks ülearust plastikkaarti kasutada), saab endale taolise meelerännu sõiduki valmistada.”

Tema eelmist, 12. aprillil avaldatud singlit “Ilus illusioon” saab kuulata siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.