EESTI EUROLOO EDU VÄLISMAISTES EDETABELITES

Lisaks sellele, et Elina Borni ja Stig Rästa “Goodbye to Yesterday” on hetkel sees 25 (!) riigi iTunes’i edetabelites, jõudis Eesti eurolaul ka Austria ja Rootsi ametlikesse singlimüügitabelitesse ning sihib kohta pühapäevases Suurbritannia TOP 100-s.

“Goodbye to Yesterday” on värskes Rootsi singlitabelis uuena 56-s. Rootslaste võidulaulu “Heroes” leiame viiendalt realt. Lisaks mahtusid esisajasse veel Belgia (#25), Austraalia (#41), Venemaa (#48) ja Iisraeli (#54) eurolood.

Austrias on kõrgeimal, 13. kohal nende endi eurolaul “I Am Yours”. 50. positsioonil asub belglaste “Rhythm Inside” ja eestlaste “Goodbye to Yesterday” on #58.

Olgu veel märgitud, et eelmise aasta Eurovisiooni võitjal Conchita Wurstil on Austria singlitabelis hetkel kaks lugu – “You Are Unstoppable” 28-s ja “Firestorm” uuena 45-s. Samuti leiab esisajast (61. kohalt) 2010. aasta lauluvõistluse võitja Lena (Saksamaa) värske singli “Traffic Lights”.

Ning lõpetuseks: pühapäeval, 31. mail avaldab Suurbritannia iganädalase singlimüügi pingerea, millest leiame loodetavasti ka Elina ja Stigi dueti (teisipäevase seisuga oli lugu 71-ne, üleeile 100-s).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.