ANSAMBEL PÄRL AVALDAS KOOS SIRET TUULAGA SUVELOO “TULE NÜÜD”

"Tule nüüd" singel

Lihtsat ja lõbusat eestikeelset muusikat viljelev ansambel Pärl on valmis saanud uue ja suvise looga “Tule nüüd”, millele on kinkinud oma vokaali superstaarisaate selle hooaja finaalist napilt välja jäänud Siret Tuula.

Siret kirjeldab muusikapala kui vabastavat ja lihtsa sõnumiga suvelugu. “See on tempokas ning Eestimaa suve moodi – kõik tulebki hoobilt jätta ja puhata-nautida, sest seda aega kui tõeliselt soe ja päikeseline on, on nii vähe,” tõdes laulja.

2014. aastal loodud Pärli puhul on tegu lihtsa, kaasahaarava ja meeldejääva pop-rokiga. Pärlile annavad muusikalise sära Tanel Padar & The Suni ridades mängiv kitarrist Tarvo Valm, ansamblist Me, Myself and I tuntud Silver Suu kitarril, Joel Berg basskitarril ning Meelis Kasepalu trummidel.

Sireti sõnul on pärast staarisaates osalemist laekunud omajagu komplimente ja tähelepanu ning tulnud erinevaid pakkumisigi, kuid suurteks lubadusteks on veel vara. Superfinaali võitu ennustab ta aga Jüri Pootsmanile, lisades, et sel hooajal on just noormehed silmapaistvamad olnud.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.