TÄNA ILMUS TRIIN NIITOJA & JOHN4 UUS SINGEL “LUBADUSED”

Triin Niitoja & John4

Edukalt käesoleva aasta Eesti Laulu konkursil osalenud ning eelmise aasta ühe suurima suveloo autorid Triin Niitoja & John4 avalikustasid täna uue singli pealkirjaga “Lubadused”.

“Aastaid tagasi unistasin sellest, et mul oleks enda bänd, et saaksin kirjutada lugusid. Minu jaoks on ääretult oluline, et me muusikutena kirjutaks ise oma loomingut, sest just see meid teistest eristabki – need on meie mõtted. Usun, et kõigil meist on kordi, kus meile on antud lubadusi ning oleme jäänud nende lootuste ahelaisse, unustades hetkeks, et tegelikult teame lahendust juba isegi,” ütles Niitoja.

Bändi kitarrist ja laulja Jaanus Saago lisas, et bändi uus tempokas singel räägib sellest, et meil kõigil on oma mõtted, oma sõnum mida elus edastada. “Sageli jäävad inimesed aga teiste mõtete ja arvamuste ahelaisse. Lugu julgustab erinema meid hallist massist, et hall mass ei oleks enam niivõrd hall vaid hoopis palju lõbusam ja värvikam palett,” rääkis muusik.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.