ELINA BORN JAGAB HOMME SOLARISE KESKUSES AUTOGRAMME

Elina BornElina Born jagab homme debüütalbumile “Elina Born” autogramme.

Autogrammitunnil saab iga huviline soetada endale värske kauamängiva, Elinat õnnitleda, autogrammi küsida ja pilti teha. Lisaks esineb Elina koos bändi, Eurovisiooni lavapartneri Stig Rästa ning Daniel Leviga 1. juunil Nordea kontserdimajas Tallinnas ning 3. juunil Vanemuise kontserdimajas Tartus.

“Mõned lood on juba mitu aastat tagasi kirjutatud, kuid on ka väga värsket materjali. Minu jaoks on see au, et olen saanud koostööd teha sellise tiimiga. Suured-suured tänusõnad kõigile, kes on oma panuse siia andnud! Ilma teiste toetuse ja panuseta poleks seda albumit sündinud,” lausus Elina Born.

Autogrammitund toimub sel neljapäeval, 28. mail kell 19:00 Apollo raamatupoes Solarise keskuses.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.