KARL-ERIK TAUKAR TUTVUSTAB TULIUUT SINGLIT

Karl-Erik Taukar

Karl-Erik Taukar andis täna välja oma neljanda raadiosingli sügisel ilmunud albumilt “Vääramatu jõud”.

Lugu “Kõik kordub”, mille esmaesitlus leidis aset pühapäevases (19.04.) telesaates “Eesti otsib superstaari”, on Taukari sõnul parajalt kiire minekuga lugu, salamisi kummardus tema lapsepõlve lemmikbändile Van Halenile.

“Lugu sündis bändi proovikajämmi tulemusena ja sai purki albumi salvestussessiooni käigus Downtown stuudios. Laulu sõnum on parajalt naiivne, aga väga eluline. Usun, et selliseid kogemusi on paljudel meist,” rääkis Taukar, kes on ka üks loo kaasautoritest.

Novembrikuus ilmunud debüütalbumilt pärinevad ka muusiku eelmised tabeliedu nautinud singlid “Kell kuus”, “Vastupandamatu” ja “Seitsme tuule poole”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.