JOOSEP EENDRA TEGI INESE LAULULE KAVERI

Joosep Eendra

Superstaarisaate lohutusvoorust välja langenud Joosep Eendra ei ole muusikategemist jätnud. Tartus elav noor muusik tuli lagedale uue eestikeelse kaveriga Inese laulust “Kus kulgeb kuu”.

Kui üldiselt on Joosep ise ennast saatnud, siis seekord aitab teda bänd. Bändi panid noormehed kokku Tartu Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumis toimuva tutipeo jaoks. Joosepi sõnul on täitsa võimalik, et samas koosseisus tuleb veel mõni lugu.

Superstaari saatest sai noormees endisõnul väga palju uusi kogemusi, kuid Joosep ise veel tunneb, et arenguruumi on palju. Eendra elab ka praegu iga pühapäev superstaariks pürgijatele kaasa, ent üks tema suuri lemmikuid Annabel Guitar on kahjuks staarisaatest lahkunud.

Laulule tegi video Joosepi vend Ott-Erik Eendra.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.