TARTU BÄND SIX FEET CLUB AVALDAS OMA ESIMESE SINGLI

Six Feet Club

Tartu rokkbänd Six Feet Club avaldas oma esimese singli “Jumalaid ei ole?”.

Bändi sügisel ilmuva debüütalbumi avasingel on salvestatud Ö-Stuudios produtsent Martin Kikase käe all. Külalismuusikutena löövad salvestisel kaasa Super Hot Cosmos Blues Bandist tuntud Janno Reim taustavokaalil ja Mati Sütt basskitarril.

Singli kujunduse autoriks on Eesti Bansky’ks nimetatud Tartu tänavakunstnik Edward von Lõngus.

Six Feet Club koosseisus Runo Tammelo (vokaal ja kitarr), Priit Jääger (kitarr), Jaan Aruväli (trummid) ning Mikk Tammepõld (basskitarr) tähistab oma esiksingli ilmumist kolmandal aprillil kontserdiga Tartus vastavatud klubis CuuCamber. Singlit on võimalik tasuta alla laadida bändi Soundcloudi lehelt. Bändi tegemistel on võimalik näppu pulsil hoida nende Facebook’i lehel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.