KUULA RENATE UUT LAULU “OLA OLA”

Renate "Ola Ola"

Laulja ning laulukirjutaja Renate sai valmis uue lauluga, mis kannab nime “Ola Ola”.

“Tegu on originaalis vene artisti Niloo laulu coveriga,” ütleb Renate. “Olin seda raadiost varem korduvalt kuulnud, kuid ühel hetkel mõtlesin, et miks mitte, võiks ju proovida kirjutada sellele eestikeelsed sõnad ning siis vaadata, mis välja tuleb.”

Lauljatar jätkab: “Kui tavaliselt kirjutan nii sõnad ja viisi ise, siis sellised ettevõtmised on jällegi teistmoodi arendavad, sest viisi osas ju laveerimisruumi pole, tuleb osata laulule kirjutada peale sõnad, mis sinna ilusti istuvad. Kuna suvi pole ka enam kaugel, sai laulusõnadesse üle kantud suvist meeleolu ja sõnumit.”

Laul pärineb Renate peagi ilmuvalt uuelt albumilt “Teekond Hingeni”, mis jõuab poelettidele mai alguses. Samalt albumilt on veel pärit lood “Vajan Sind”, “Komeedid” koos räppar Kenitoga, “Kuues Meel” jt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.