ARDI KALJUVEE JA KATRIN RUUSE “TELL ME” SAI VÕIMSA REMIXI

RD ja Katrin Ruuse

Saates “Eesti otsib superstaari” osalenud Katrin Ruuse ning muusik Ardi Kaljuvee tulid eelmisel aastal välja rütmika tantsulooga “Tell Me”, mille video filmiti Rhodosel, Kreekas. Nüüd on Lenny LaVida selle vingeks klubihitiks timminud.

“Tell Me” produtsent Lenny LaVida aka Lauri Lembinen teadis kohe, milline remix loole tulema peaks: “Remixi idee tuli niiöelda välguna, ent produtseering ise kujunes pikaks protsessiks just eelkõige helide timmimise poolelt ning kui lõppviimistlus valmis sai, olin tulemuse üle väga uhke. Lisasin loole sügavust ning alternatiivi.”

Loo sõnade ja viisi kaasautor Katrin Ruuse ning viisi autor Ardi Kaljuvee on tulemusega samuti väga rahul. “Protsess ise oli pikk, pisidetailide kallal tuli palju nokitseda. Tulemus on vinge ja loodame, et ka kuulajad võtavad selle positiivselt vastu.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.