DISKREETSE MANGO TRIO ÜLLITAB ALBUMI “TEESTELU”

Diskreetse Mango Trio

Tallinna folk-rock bänd Diskreetse Mango Trio avaldab 27. novembril uue albumi “Teestelu”. Laserkettalt leiab kuulaja 12 regilaulu, mis bändile omaselt on saanud kaasaegse vormi. Ühes albumiga avaldatakse ka uus raadiosingel “Kubjas” – Mustjalalt pärit hoogne regilaul.

Diskreetse Mango Trio on pärimusmuusikat, peamiselt regilaule, rokivõtmes esitav bänd. Vaatamata oma nimele ühendab ansambel endas kaheksat liiget. Tallinnas alates 2005. aastast püsivalt tegutsedes on bänd proovinud leida kontakti kaasaegse rahvakultuuri (levimuusika erinevate vormide) ja pärimusmuusika vahel.

Kollektiivi teine album “Teestelu” ilmub päevapealt kaheksa aastat pärast ansambli esikalbumit “Prigadi-pragadi”, mis pälvis kriitikute heakskiidu nii siin- kui sealpool piiri ning pärjati Eesti Muusikaauhinnaga Aasta etno-/folkartisti kategoorias.

“Teestelu” esitluskontsert toimub neljapäeval, 27. novembril NO99 kohvikus. Uksed avatakse kell 20:00, erikülalisena astub üles Harl:etno + Kulno.

Kuula värsket DMT värsket pala – Kubjas:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.