ÜLEVAADE PLAATIDEST, MIS PEAKSID MÜÜGILE JÕUDMA ENNE AASTA LÕPPU

PlaaidMuusikaPlaneet otsustas teha väikese ülevaate selle kohta, millised kodumaised plaadid tulevad suure tõenäosusega veel enne aasta lõppu meie poodidesse müügile.

Esimene album, mis ilmub juba paari päeva pärast (pühapäeval, 28. septembril) on shokibändi Winny Puhh “Kes küsib?”. Sellel leidub 14 lugu, sealhulgas uus versioon loost “Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti”.

Juba suvel plaati lubanud räppar Tommy Cashi “€$¥ (Euroz, Dollaz, Yeeniz)” ilmub oktoobris, samuti Rolf Roosalu akustiline plaat, album Toomas Annilt, Elephants From Neptune’i “Pressure & Pressure” (13.10) ning debüütplaadid Helen Adamsonilt ja Carrot Lightsilt.

Tänavu “Eesti Laulul” teise koha saavutanud Super Hot Cosmos Blues Band on andnud teada, et nende esikplaati tasub oodata oktoobri lõpus või novembris. Kunagine Nexuse lauljatar Merlyn Uusküla annab peale nelja aastast pausi novembris välja oma teise sooloalbumi, millelt on avaldatud muusikavideo singlile “Nüüd ma tean”.

Karl-Erik Taukar lootis esimese plaadi anda välja septembris, kuid värskemat infot selle kohta hetkel pole.

Kindla kuupäevata on veel järgmiste artistide üllitised, mis kõik peaksid välja tulema sügisel: Getter Jaani, Grete Paia, Elina Born, Odd Hugo, Laika Virgin, Lauri Pihlap, Suur Papa, Tiger Milk.

Kui hästi läheb, siis ilmub ka Artjom Savitski kauaoodatud debüütplaat veel selle aastanumbri sees.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.