MARIA LISTRA KAVERDAB SMILERSIT JA LÄHEB RAMI MEESANSAMBLIGA TUURITAMA

Maria Listra

Lauljatar Maria Listra (25) teeb käesoleval suvel algust projektiga, kus ühendab jõud RAMi meesansambliga Kuninglik Kvintett.

Maria Listra sõnul oli ta Kuninglikust Kvintetist teadlik juba ammu: “Olen neist juba pikalt teadlik olnud ja järsku tekkis idee jõud ühendada. Suur ja erinev koosseis meie tuuril annab edasi seda koos laulmise ja ühise hingamise mõtet, mis Eestis Laulupeo aastal on vägagi aktuaalne,” rääkis Listra portaalile Publik.

Listra tegeleb ka kaverdamisega, nimelt tegi ta oma versiooni Smilersi legendaarsest laulust “Nii sind ootan”. “Kõigepealt pean ütlema, et Smilersi lood on mulle juba lapsest peale meeldinud. Neil on lihtsalt nii palju häid viise – meloodilised ja laia ruumiga,” kiitis Maria Smilersi loomingut.

“”Nii sind ootan” jäi minu jaoks sõelale kuidagi lihtsalt ja loomulikult, originaalesitus on muidugi täiesti omaette maailm ja tunnetus. Aga selles loos üldiselt on see miski, mis lubab laiemat, sealhulgas klassikalist lähenemist,” iseloomustas Maria laulu, mida kindlasti ka peagi algaval kontserttuuril näha ja kuulda saab.

Lisainfot leiab siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.