KRISTJAN KASEARU AVALIKUSTAS UUE SINGLI PROMOFOTOL OLEVA NAISE NIME

Kristjan Kasearu

Kuigi Kristjan Kasearu (28) ei soovinud esmaspäevases telefoniintervjuus raadiole Elmar avaldada, kes on see naisterahvas, kes poseerib temaga uue laulu “Tuli ja leegid” promofotol, kinnitas ta päev hiljem Sky Plusi hommikuprogrammis pika pinnimise peale, et tegu on lauljatar Liis Lemsaluga (21).

Kuna saatejuhte hirmsasti huvitas, kes see naine ikkagi on ja pakkusid erinevaid variante, lausus Kristjan alguses, et õige vastus käis juba läbi. Seepeale pommitasid saatejuhid edasi küsimusega, et kas see on Liis Lemsalu.

“Tegelikult Liis tuli mulle appi jah,” lausus Kasearu.

Vaata ülestunnistust:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.