VAATA HELEN ADAMSONI VIDEOT “BURN”!

Helen Adamson

Helen Adamson avaldas uue singli “Burn”, mis on järjekorras teine singel sel aastal valmivalt debüütalbumilt (märtsis ilmus “Once In A Lifetime”).

Kui varasemalt on Helen näidanud kuulajatele oma malbet ja romantilist poolt, siis looga “Burn” toob ta kuulajate ette midagi uut ja varasemast erinevat, demonstreerides üht laulja eri tahkudest mida saab juba sel sügisel ilmuval albumil kuulda.

“Burnile” on filmitud ka võimas muusikavideo, mille kontseptsiooni looja on Helen ise. Video toetab loo sõnumit ja iga kuulaja saab seostada seda oma kogemuste ja emotsioonidega. “Emotsioonid mida me elus kogeme ei ole ainult ilusad ja positiivsed, “Burn” on minu väljendus rasketest hetkedest, mil olen tundnud end kõike muud kui hästi. Albumiga toon kuulajate ette palju erinevaid värve endast ja “Burniga” midagi, mida ma varem näidanud ei ole,” lisab Helen.

Singlil teeb kaasa ka Los Angeleses resideeruv räppar ja laulja Lana Shea.

Loo autoriteks on Helen ise, Robert Stanley Montes, Kaido Põldma ja Lana Shea Walling.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.