JANA KASE JA MAI SKIZO LOOST VALMIS INGLISMAAL REMIX

"Heroes"

30. mail ilmus Inglismaal house-remix Jana Kask & Mai Skizo loost “Heroes”. Tegemist on bändi 2013. aasta lõpus ilmunud albumi “Skizo Fairytale” edukaima singliga, millest tegi remixi Inglismaal resideeruv eesti soost DJ Ricky Rough. Lugu on võimalik kuulata ja osta maailma suurima elektroonilise muusika veebipoest Beatport.

DJ Ricky Rough-i esindava Plasmapool Entertainmenti sõnul ei jää antud remix Jana Kask & Mai Skizo plaadilt viimaseks, kuna erinevate lugude miksimise vastu on huvi üles näidanud ka teised leibeli TRXX DJd.

Sel laupäeval astub Jana Kask & Mai Skizo üles Kohilas, festivalil Kaparock.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.