KAPAROCKI KORRALDAJA: SEE SAAB KA MEILE OLEMA ÜLLATUSEKS, MIDA WINNY PUHH SUUDAB VÄLJA MÕELDA

kaparock1

Esmaspäeva hommikul andis raadiole Elmar telefoniintervjuu Jörgen Aav, et rääkida juba sel laupäeval, 7. juunil Kohilas toimuvast festivalist Kaparock.

Foto: Arno Saar (Õhtuleht)Koostöö peaesineja Winny Puhhiga on Aava sõnul kulgenud ladusalt ja bändi esinemine lepiti kokku juba varakult. Küsimusele, kas korraldajad teavad, mida huvitavate lavashow’de poolest tuntud Winny Puhh (fotol) publikule pakub, vastas ta eitavalt: “See saab ka meile olema üllatuseks, mida nad seekord suudavad välja mõelda ja korraldada.”

Jörgen ise ootab väga Blindi ja A-Rühma esinemist. Blindi oma seetõttu, et bänd pole juba väga pikalt avalikult esinenud ja hip-hopi rühmitus A-Rühm võtab kätte kitarrid ning toob mängu trummid, et anda üks tõeline rock-kontsert.

“Eelmise aasta põhjal ma ütleks, et see õhkkond, mis Kohilas valitses, oli väga mõnus. Nägin, et inimesed tulid peredega, isegi suguvõsadega kohale, said mõnusat ilma ja muusikat nautida. Kümme artisti ühe päeva jooksul – see on absoluutne muusikaline elamus,” lisas Aav.

Lisaks juba mainitud ansamblitele astuvad Kohilas üles veel Elephants From Neptune, “Orelipoiss” Jaan Pehk, Jaana Kask ja Mai Skizo, Karl-Erik Taukar oma bändiga, Face Of God, Spido ja Slippery Slope.

Peale viimase bändi Winny Puhh esinemist on inimestel võimalus Elroni erirongiga sõita Raplasse ja Tallinnasse.

Lingid: Kuula intervjuud, külasta Kaparocki kodulehte, loe infot Elroni erirongi kohtaosta pilet.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.