RAAHEL PILPAK AVALDAS DEBÜÜTSINGLI

"Kõrgemale"2011. aastal saates “Eesti otsib superstaari” osalenud lauljatar Raahel Pilpak avaldas oma esimese singli pealkirjaga “Kõrgemale”.

Raahel on 19-aastane artist, kes alustas lauluõpinguid 10-aastaselt. Ta on varasemalt osa võtnud väga erinevatest projektidest, sealhulgas telesaated “Eesti otsib superstaari” ning “Eesti talent”, lisaks erinevad muusikalid, milledest viimane oli Vanemuise teatris etendunud “Grease”, kus Raahel oli Chacha rollis. Ta on osalenud ka kruiisi-show’des merel ning olnud taustalaulja menusaates “Laulu mu laulu”.

Raahel ütleb debüütsingli “Kõrgemale” kohta: “Usun, et singli ilmumise ajastus on hea. Kui varem tundsin, et veel pole päris see õige aeg, siis nüüd, kui juba omajagu aega treenitud, kogemust kogutud, saan aru, et ega siin tegelikult väga kaua enam millegi üle mõtiskleda ega kaalutleda ei ole – tuleb haarata kinni võimalustest ja tegutseda. Selle loo lihtsate sõnade ning kaasahaarava muusika taga on midagi enamat, mida esmapilgul võib-olla ei tunne, kuid mis loob silme ette teatud mõttes uue maailma ning olukorra, vähemalt minu jaoks ja mulle see meeldib.”

“Kõrgemale” muusika on kirjutanud Anna Kutšinskaja, Madis Muul ja Karl Kanter, teksti autorid on Marilyn Jurman ning Raahel Pilpak.

Raahel astub koos bändiga lavale 22. mail kell 21 kokteilibaaris Butterfly, et tähistada debüütsingli ilmumist.

Kuula lugu, mille lauljatar avaldas SoundCloud’is 8. mail:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.