KUULA | SIDDLE LISTERI UUS FUTURE BASSI LUGU “HIGHER” RÄÄGIB ARMASTUSEST

Singli kujundus

Kolm aastat muusikaga tegelenud artist nimega Siddle Lister tuli välja singliga “Higher”.

“Lugu “Higher” räägib armastusest ja missugusena mina kujutan ette armastust kui see on oma täielikus haripunktis,” selgitas Siddle Lister. “Ma arvan, et armastus on rohkem maa peal, aga see mõte, et armastus hõlmab sind täielikult ja totaalselt, kasvõi korraks nii et ei ole muret maailmaski, on vägev!”

Artist hakkas muusikat tegema future bassi pärast, kuna ka sellel muusikastiilil on sarnane mõte – “Future bass läheb oma olemuselt väga kõrgele, kus ta täidab täielikult helispekturimi, kus sul ei jäeta ruumi mõtlemiseks, mille tulemusel ei ole korraks muret maailmaski. Sihin tulevikus kindlasti rohkem future bassi teha ja seda eesti muusikasõpradele rohkem tutvustada!”


Kuula lugu ka teistelt voogedastusplatvormidelt!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.