ISLANDI POST-ROCK/ELEKTROONIKA KOLLEKTIIV LOW ROAR ESITLEB KEVADEL FOTOGRAFISKAS UUT ALBUMIT

Foto: Konrad Cwik

12. mail esitleb Islandi post-rock/elektroonika kollektiiv Low Roar Fotografiskas albumit “maybe tomorrow”. Piletid on tänasest müügil Piletilevis.

Projekti algataja ja solist Ryan Karazija on kunstnik-rändur. Tema teekond läbi elu ja muusika ei puuduta aga ainult teda ennast. See on mõeldud ka kuulajatele, kes leiavad Low Roari muusikast tee, mida mööda minna tahavad, või koha, mida nad on kaua otsinud.

Pärast 2010. aastal Reykjaviki kolimist pöördus Karazija introvertsema ja intiimsema kõla poole. Olles suuresti mõjutatud kohalikest folkbändidest, ilmus omanimeline debüütalbum 1. novembril 2011 sõltumatu plaadifirma Tonequake Records poolt. 2014. aastal välja antud teine album “0” oli läbimurre. Pärast paljusid suurepäraseid arvustusi läks Low Roar ringreisile üle maailma. “0” esteetikat võrreldi Radioheadi või Sigur Rósiga, seda peamiselt üha keerukama, kohati peaaegu eepilise kõla tõttu. Tuuril esitletav album “maybe tomorrow” on Low Roaril viies.

Uusim album salvestati koos Mike Lindsay, Andrew Schepsi ja Ricky Linstromiga. Plaadil saavad õrnad ja unised helid võimsa emotsionaalse laenguga lugude komponentideks – igatsusest läbi janu, abituse ja isegi hirmuni välja. Albumit palade kaupa kuulates jääb mulje, et sisenete ühte, ulatuslikku ja kaasahaarava loosse. “maybe tomorrow” on Low Roari diskograafia üks ilmekamaid albumeid. See album on autonoomne lugu, mis lisab Ryan Karazija seni kasutatud värvipaletti täiesti uusi värve. See on album, mis kulutab kuulajat ja nõuab temalt täielikku loosse sisseelamist.

Low Roar toob oma uue albumi maagia Eesti publiku ette juba 12. mail Tallinnas, Fotografiskas. Piletid on saadaval Piletilevis.

Kuula albumit “maybe tomorrow” Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.