RULAPUNGI UUS TULEK: RATTLECAN PAINTJOB AVALDAS SUVEHÕNGULISE SINGLI “NII JUST ONGI”

Promofoto

Kodumaise rulapungi uuel lainel seilav Rattlecan Paintjob andis välja videosingli “Nii just ongi” meenutamaks, et alanud aastaga algab veelgi pikem ja raskem teekond festivalisuveni.

“Arvestades antud loo tähendust meile, leidsime et ainuõige lahendus videole on compilation klippidest, just nendelt inimestelt, kes on meiega need hullumeelsed suved läbi käinud ja olnud kõikide nende mälestuste taga. Suurimad tänud kõigile, kes aitasid kaasa video valmimiseks,” kirjeldas singlit bändi trummar Ann Tammoja. Muusikavideole andsid näo ansambli sõbrad ja toetajad, kellest võib eraldi välja tuua bändi bassisti Sikka ja endise laulja Mišaga seotud longboarditiimi ELSS, kes oma videovaramuga pani tugeva õla alla video loomisele.


Bändi eelmine, 2018. aastal ilmavalgust näinud videosingel “Bleach” jõudis lisaks kollektiivi debüütalbumile ka Eesti muusikat esindama Dr. Skap Records’i Euroopa pungiskeenet tutvustavale kogumikalbumile “Continent Tapes: Europe vol. I”.

Ansambli verivärske singel on lisaks YouTube’ile kuulatav ja leitav ka kõigilt suurematelt striiminguplatvormidelt!

1 vastus

  1. fckingjedi ütleb:

    PUNK NOT DEAD

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: