MAAKUU ALBUM “GRAVITATSIOONITA” EI OLE ENAM KAUGEL. KUULA MEHE UUT SINGLIT NIMEGA “PAREM EILSEST”!

MAAKUU (pressifoto)

Kuigi MAAKUU on USA räppar ja muusikaprodutsent Kanye Westi kombel hõiganud välja erinevaid kuupäevi, siis nüüd on üks asi kindel. Märgid näitavad, et sel aastal ilmub kodumaise artisti teine stuudioalbum.

9. jaanuaril nägi MAAKUU teiselt stuudioalbumilt ilmavalgust esimene videosingel. Lugu “parem eilsest” räägib iseenda paremast versioonist, kes me kõik olema peaksime. Usutleb MAAKUU. Mitte keegi ei tohiks võrrelda ennast kellegi teisega peale enda. Kogu võistlus, mis me peas käib, et olla kellestki parem, võiks jääda vaid iseenda eilse ja tänase vahele.

Kas räppar on oma stiili täielikult vahetanud või on see vaid eksperimentaalne projekt?

MAAKUU: “Kindlasti ei ole ma oma stiili kardinaalselt vahetanud. Küll aga kindlasti palju muutusi “gravitatsioonita” album endaga kaasa toomas on. Samas ma isegi ei tea, mis see minu stiil siis kindlalt on. Mulle alati meeldib katsetada ja seepärast ei taha ma end kunagi ka räppariks liigitada. Ma olen lihtsalt artist, kes teeb seda, mis tal pähe tuleb või seest välja saada tahab.”

Lugu on salvestatud Raplas asuvas Susi Stuudios, produtsent Kalev Villemi käe all, kes andis loole läbi miksimise ka oma nägemuse. Samuti teeb palas kaasa veel teine Rapla räppar AL, kellega MAAKUU ka aastaid tagasi koostööd teinud on. Kirsiks tordile tegi loo masteri Tanel Roovik.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.