WATEVA JA TRAD.ATTACK! SÕIDAVAD ÜHESKOOS UUDE AASTASSE!

WATEVA (foto: Rauno Liivand)

Täna, 31. detsembril ilmus kolmas singel Trad.Attack!’i veebruarikuus ilmuvalt albumilt “REMIXED”. Igihalja “Sõidu” remiksimise võttis ette eesti elektroonilise muusika duo WATEVA, kes teeb edukat rahvusvahelist karjääri.

“Täitsa ausalt öeldes viis meid WATEVAga kokku endine Eesti Laulu peaprodutsent Mart Normet,” kirjeldab koostöö algust bändi kitarrist Jalmar Vabarna. “WATEVA tume ja tõsine joon on äge ja me ei pidanud remixi kuulates pettuma, see kõik on seal olemas,” lisab Vabarna.

“Oleme alati Trad.Attack!ile kaasa elanud nende rahvusvahelise karjääri osas ning hea meel oli teha koostööd remikside projekti raames, kus lisaks eesti tegijatele ka välismaiseid remiksijaid,” kommenteerib koostööd Hugo Martin Maasikas.

Trad.Attack! avaldab remikside albumi juba veebruaris 2022, kus teeb kaasa DJ-sid üle maailma, sh Hiinast, Prantsusmaalt, Saksamaalt ja Tšehhist. Albumi esimene singel sündis koostöös Eesti artisti Nighteyes’iga, koos avaldati töötlus Trad.Attack!’i ühest edukamast loost “Pass-pass”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.